VERTICAL VALL DEL CONGOST – MONTSERRAT SKYRACE

VERTICAL VALL DEL CONGOST

Amb una molt bona organització per part de La Garriga Extreme, el diumenge 15 de març ve tenir lloc la Cursa Vertical de la Vall del Congost. Una cursa de 6,5 km amb 800 m de desnivell positiu.

Així els corredors, sortint de la plaça de l’Ajuntament de Tagamanent tenien dues hores i mitja per completar el recorregut, que acabava al Restaurant el Bellver.

Una bona colla de corredors de la secció de Trail Run del CEM Cerdanyola hi va ser present. I com no podia ser d’una altra manera, van demostrar que estan més forts que tots els senglars que corren per Collserola junts.

Foto 15    Foto 17   Lluis   Oscar
En definitiva un recorregut fantàstic, molt ben marcat i apte per a córrer, tot i que força dur. I on els nostres corredors van tenir un paper ben destacat. Especialment la Bibiana Velasco, que va quedar en segona posició de la categoria femenina.

A això li hem de sumar que malgrat que va ser un dia fred, la meteorologia els va ser favorable, i va lluir el sol cosa que va permetre als corredors gaudir del recorregut, les vistes i la neu que van trobar al Tagamanent.

Pel que fa a les classificacions: premi bibi

POSICIÓ NOM I COGNOMS TEMPS
09 Oscar Duran 0:47:01
11 Lluís Cordon 0:47:18
19 Luís Martínez 0:49:25
37 Jordi Nuñez 0:56:52
44 Bibiana Velasco 0:59:39
58 Toni Carrasco 1:05:42

 
 
MONTSERRAT SKYRACE
El mateix diumenge 15 de març, en un entorn que no deixa indiferent a ningú, a cavall entre el Bages, l’Anoia i el Baix Llobregat trobem la imponent muntanya de Montserrat.

I és en aquest lloc privilegiat on el David Muñoz va prendre part de la Montserrat Skyrace, concretament al recorregut Express, de 15 km i 700 m de desnivell positiu.

Sortint des de Monistrol, es creua el poble per començar tot seguit, l’ascenció per pista i posteriorment per corriols estrets i pedregosos.

Amb un puja i baixa no apte per a qualsevol, la cursa ens porta fins a la zona de la Calzina, el Turó de Comellats i Sta. Cecília.

Pel que fa a les classificacions:

POSICIÓ NOM I COGNOMS TEMPS
39 David Muñoz 1:39:17

 
Podeu consultar les classificacions oficials aquí.
 
 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.