UTBCN – MONTESCATANO

El cap de setmana del 25-26 d’abril, hi ha hagut representació del CEM Cerdanyola en diferents curses. Aquesta vegada presència a la UTBCN, i també a la Montescatano. En ambdós casos hi havia diferents distàncies, donant peu a la participació d’un bon nombre de corredors del CEM.

UTBCN
El cap de setmana del 25-26 d’abril es va celebrar a Begues la UTBCN. A escollir entre 4 distàncies, des dels 21km de la STBCN fins als 100km de la UTBCN, passant per la Marató amb 42km i la LTBCN amb 69km.

El CEM Cerdanyola va tenir representació en les proves de 100km i la de 21km, els quals van poder gaudir d’una jornada de bon temps i amb un gran ambient. El Fernando López va participar a la UTBCN, 100km i un desnivell positiu de 4500m pel Parc Natural del Garraf, corriols que pujen i baixen per un terreny empedrat i que porten als corredors fins a primera línia de mar. En aquesta ocasió, el Fernando no va poder acabar la prova. I a la cursa de 21km i 750m de desnivell positiu, la STBCN, hi va participar el Ricard Sánchez.

A continuació aquí teniu els resultats de les diferents proves:

Classificació a la STBCN:

POSICIÓ NOM I COGNOMS TEMPS
240 Ricard Sánchez 2:25:26

 

Podeu consultar les classificacions oficials aquí.

MONTESCATANO
El diumenge 26, amb un dia una mica gris però una temperatura agradable per córrer un bon grup de la secció de trail run es van animar a correr en alguna de les diferents distàncies de la Montescatano, cursa organitzada per la JAM (Joventut Atlètica de Montcada). En aquest cas a les curses curta (9,5km) i clàssica (15,9km) s’hi afegia una nova distància, la cursa llarga de 21 km.
Participació del CEM en les tres proves. I en el cas de la clàssica, amb podi de la Bibi que va ser 2a de la general femenina i 1a de seva categoria.

Tres curses diferents, però amb trams compartits en que coincidien els que ja baixaven amb els que encara pujaven. En definitiva, una gran jornada de trail run.

Pel que fa a les classificacions

CURSA CURTA:

POSICIÓ NOM I COGNOMS TEMPS
114 Laura Vinyals 59:18

 

CURSA CLÀSSICA

POSICIÓ NOM I COGNOMS TEMPS
12 Lluís Cordon 1:21:26
30 Marc Cirera 1:30:33
39 Bibiana Velasco 1:31:33

 

CURSA LLARGA

POSICIÓ NOM I COGNOMS TEMPS
14 Oscar Duran 2:01:58
15 Luis Martínez 2:03:41
22 Jordi Nuñez 2:08:07
48 Xavi Conangla 2:19:51
61 Gerard Sisó 2:25:52
63 Ferran Ramón 2:26:18

 

ENLLAÇ A URL AMB LLISTAT DE CLASSIFICACIONS OFICIAL
Podeu consultar les classificacions oficials aquí.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.