Trailwalker, d’Oxfam Intermon

El socis del CEM Cerdanyola també participen en activitats solidaries, i des del club no podem fer altre cosa que mostrar la nostra col·laboració i suport a en en Joan Moreno, que està participant a la Trailwalker  organitzada per Oxfam Intermon .

El Joan participarà el proper 16 d’abril del 2016 a la Trailwalker 2016, intentant complir el repte d’acabar la cursa de 100 km. (en menys de 32h), però sobretot intentant ajudar a Oxfam Intermón a complir el seu objectiu d’eliminar la fam al món.

L’equip Pin i Pon començà ha organitzar sortides per anar rebent ajudes, i des de el club llencem aquest anunci per a si voleu participar en aquesta caminada que organitzen el proper dia 13 de desembre per la  muntanya de Montserrat amb un preu d’inscripció de 10€ i així col·laborar en aquesta iniciativa solidària .

Podeu confirmar la vostra assistència a la sortida mitjançant el correu joan_petit@telefonica.net i també podeu fer les vostres aportacions econòmiques enviant missatges de suport al 28018 amb el text «TW G102  (texte)», o be col.laborar amb ingressos a la conta de l’equip http://trailwalker.oxfamintermon.org/es/equipos/ficha/BCN2016/G102/pin-i-pon

Us mantindrem informats de totes les activitats que facin per si voleu participar-hi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.