BIKE WEEKEND a Jaca (del 29 a l’1 de juliol)

Et proposem un cap de setmana a Jaca, per gaudir al màxim de la teva bici i poder conèixer una mica més, una petita ciutat plena d’història i patrimoni cultural. Animat, i comparteix amb nosaltres una nova experiència. Realitzarem amb bici de carretera de forma tranquil·la, sense presses i en grup el recorregut cicloturista més important d’Europa (QH), amb una distància total de 198 Km i amb un desnivell acumulat de +3500m, pedalant per unes de les millors zones del Pirineu aragonès. Anima’t i vine a acompanyar-nos!!!

La idea és arribar el divendres dia 29 de juny, i l’endemà dissabte realitzar l’activitat principal, amb arribada de nou a l’hotel a la tarda. Diumenge com opció, es podria fer una petita sortida suau per estirar les cames, o bé fer una mica de turisme per Jaca, i per al migdia tornar cap a casa.

L’estada serà de dues nits en règim d’allotjament i esmorzar (AD) + mitja pensió (MP). Opció també per a allotjament i esmorzar AD. L’esmorzar serà tipus bufet. El dinar i sopar seran el menú el dia.

En cas d’acompanyants nens, de fins als 5 anys queden inclosos en l’allotjament i l’esmorzar serà gratuït. A partir de 6 anys s’aplicarien els mateixos preus que als adults. Pel sopar, s’aplicaria una reducció del -50%, per als nens de fins a 11 anys. PREU ALLOTJAMENT DUES NITS AD + MP. (amb llicència UCI).

HABITACIÓ MÚLTIPLE: (Són habitacions dobles amb 1 o 2 llits supletoris)
78 € SOCIS
89 € NO SOCIS

HABITACIÓ DOBLE
85 € SOCIS
96 € NO SOCIS

HABITACIÓ INDIVIDUAL
123 € SOCIS
134 € NO SOCIS

Els preus que es mostren són per estada i persona amb llicència UCI.
Assegurança de dia obligatòria en casa de no tenir llicència: 6 €

NO T’HO PENSIS, I FES JA LA TEVA RESERVA O GRUP, ABANS DEL 10 DE MAIG.
PLACES LIMITADES!!!

PER MÉS INFORMACIÓ i RESERVES: INSCRIPCIONS
ciclisme@cemcerdanyola.cat
L’horari de la seu: Dimarts i dijous de 19.30 a 21.00 h
C/Vinyes 15B, Cerdanyola del Vallès