Un nou objectiu: Garmin Team Trail

El Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola estarà present a la Garmin Team Trail, la competició de trailrunning de 200km que, sortint des de Castellar de N’Hug i acabant a Sant Cugat del Vallès, travessarà bona part de Catalunya de nord a sud.

Vuit socis de la secció de trail del CEM Cerdanyola han format un equip que es rellevarà per completar les 8 etapes non-stop en que es distribueix aquesta competició. La sortida es donarà el proper dissabte 16 de juny a les 10h al petit poble al nord del Berguedà. L’equip del CEM s’ha posat com a objectiu completar els 200km de la Garmin Team Trail (i 6.141m de desnivell positiu acumulat), en menys de 24h.

L’inici serà a Castellar de N’Hug, però els participants hauran de passar per llocs com el Parc Natural del Cadí-Moixeró, la Serra d’Ensija, els Rasos de Peguera o el Parc Natural Sant Llorenç de Munt i l’Obac, i així fins a l’arribada, situada a la plaça d’Octavià, just davant del Monestir de Sant Cugat.

ETAPES:

1.- Castellar de N’Hug – Bagà (25Km)
2.- Bagà – Vallcebre (19Km)
3.- Vallcebre – Avià (32Km)
4.- Avià – Puig-Reig (22Km)
5.- Puig-Reig – Sallent (24Km)
6.- Sallent – Monistrol de Calders (25Km)
7.- Monistrol de Calders – Matadepera (35Km)
8.- Matadepera – Sant Cugat (21Km)

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0