Marquem les deixalles!

EL PROJECTE

El Club d’Esports de Muntanya (CEM) engega aquesta campanya de participació ciutadana. Està destinada a localitzar als camins exteriors dels nuclis urbanitzats de Cerdanyola els abocaments incontrolats de residus sòlids i els llocs d’amuntegament de deixalles, que tothom sap que tenen un impacte ecològic i visual al territori.

El principal recurs de la campanya és tot el potencial social de les persones del club que fan passejades, senderisme, ciclisme de muntanya, marxa nòrdica i trailrunning pels camins del municipi però també tots els veïns i veïnes de Cerdanyola. Amb les dades de la seva informació, es podrà incidir en les administracions pertinents perquè puguin conèixer les necessitats reals en la millora dels espais i en la gestió d’aquests residus.

El modus operandi és molt senzill: només cal omplir un breu formulari on triar l’opció del residu que predomina a la localització (runa domèstica, voluminosos, envasos i llaunes, restes de jardineria i restes d’obra pública, industrial o d’empresa) i adjuntar-hi una foto i la seva ubicació exacta.

Aquestes dades seran gestionades pels responsables del CEM Cerdanyola, que les inclourà a un mapa cartogràfic interactiu que es pot consultar en aquest mapa:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0