Història

Història d’un club jove.

L’any 2012 un grup de persones de diferents procedències com l’escalada, l’excursionisme, l’alta muntanya etc, ens uneix la forta tirada del moment de les curses per muntanya; durant l’any anem participant a diferents curses i ja ens va rondant pel cap, el crear un grup de trail running amb possibilitat de crear un club.

 

A finals de 2012 i coincidint amb l’inici del Circuit del Arcs creem un primer blog del grup per veure quina acollida té, amb la sorpresa que la gent respon molt positivament.

grup_trail_run

Al Desembre 2012 és quan definitivament neix la idea de muntar el Club d’Esports de Muntanya Cerdanyola, motivats per la falta d’un club de muntanya al nostre poble, i així es comencen tots el tràmits “burocràtics” per fer realitat la idea.

El 2013 un cop aprovats tots els tràmits amb el Consell de l’Esport Català i la FEEC és quan s’oficialitza el CEM Cerdanyola; amb un clar objectiu: donar a conèixer l’entitat a tots els nivells.

Després d’un any (2013) on s’ha realitzat diferents excursions familiars, sortides de Ski Muntanya i un munt de curses de muntanya, la temporada 2014 s’obre amb un ampli calendari d’excursions, amb una nova secció de BTT/Ciclisme i amb equips de competició en BTT/Ciclisme i en Curses de Muntanya; a més s’estrena entrenador de curses de Muntanya.

Be Sociable, Share!

  DESTACATS

  Estem a Facebook

  Piulades @CEMCerdanyola

  1. CEM Cerdanyola
   CEM Cerdanyola: Bones vacances , en veiem al setembre! #cerdanyola #cemcerdanyola https://t.co/0NBSMTM8gw

  2. CEM Cerdanyola
   CEM Cerdanyola: Arriba la neu i ja tenim aquí els nous equips de lloguer fixe.climb per a sòcies i socis del… https://t.co/oFRleuiRaz

  3. CEM Cerdanyola
   CEM Cerdanyola: Unes quantes imatges de la sortida de la secció de senderisme del passat diumenge dia 20.… https://t.co/kgrkMB9PvK

  STRAVA Trail

  Strava BTT/ Ciclisme