Història

Història d’un club jove.

L’any 2012 un grup de persones de diferents procedències com l’escalada, l’excursionisme, l’alta muntanya etc, ens uneix la forta tirada del moment de les curses per muntanya; durant l’any anem participant a diferents curses i ja ens va rondant pel cap, el crear un grup de trail running amb possibilitat de crear un club.

 

A finals de 2012 i coincidint amb l’inici del Circuit del Arcs creem un primer blog del grup per veure quina acollida té, amb la sorpresa que la gent respon molt positivament.

grup_trail_run

Al Desembre 2012 és quan definitivament neix la idea de muntar el Club d’Esports de Muntanya Cerdanyola, motivats per la falta d’un club de muntanya al nostre poble, i així es comencen tots el tràmits “burocràtics” per fer realitat la idea.

El 2013 un cop aprovats tots els tràmits amb el Consell de l’Esport Català i la FEEC és quan s’oficialitza el CEM Cerdanyola; amb un clar objectiu: donar a conèixer l’entitat a tots els nivells.

Després d’un any (2013) on s’ha realitzat diferents excursions familiars, sortides de Ski Muntanya i un munt de curses de muntanya, la temporada 2014 s’obre amb un ampli calendari d’excursions, amb una nova secció de BTT/Ciclisme i amb equips de competició en BTT/Ciclisme i en Curses de Muntanya; a més s’estrena entrenador de curses de Muntanya.

Be Sociable, Share!

  DESTACATS

  Estem a Facebook

  Piulades @CEMCerdanyola

  1. CEM Cerdanyola
   CEM Cerdanyola: El diumenge passat la secció de #senderisme va participar a la caminada de la Mola Santa,… https://t.co/wdusa4JlAc

  2. CEM Cerdanyola
   CEM Cerdanyola: Foto de germanor de la secció de ciclisme d'aquest cap del setmana, volta a Gallifa pujant per… https://t.co/pYxcLaSBlm

  3. CEM Cerdanyola
   CEM Cerdanyola: En David Javega aconsegueix acabar l'ultra 100 Miles del Sud de France. Ha arribat en la… https://t.co/xEinazo50q

  STRAVA Trail

  Strava BTT/ Ciclisme