Ideals i objectius

Ideals

El Club d’esports de muntanya Cerdanyola segueix els ideals de molts dels clubs de muntanya d’arreu de Catalunya, els seus fundadors som gent que des de petits hem crescut com a socis de diferents clubs de muntanya i on hem après aquests valors.

 • Fomentar el respecte per la natura i ajudar a preservar-la, per poder seguir gaudint d’ella tant nosaltres com els nostres futurs.
 • Fomentar el respecte entre totes les persones que participen de les diferents activitats a la muntanya, per tal que tots puguem gaudir-la a la nostra manera.
 • Fomentar els valors de col·laboració, ajuda i humilitat per davant de la competitivitat i la desatenció personal, els quals juguen un paper fonamental en un entorn com la muntanya.
 • Fomentar l’associacionisme, les relacions entre les persones i l’esportivitat.

Objectius

El Club d’esports de muntanya Cerdanyola està en els seus primers anys de vida, i com és lògic, l’objectiu clau és donar-lo a conèixer dins de la ciutat, per tal de poder créixer i entre tots tirar endavant aquest projecte, i alhora poder gaudir de les nostres activitats amb gent que té els mateixos interessos o aficions.

També tenim com a objectiu comptar amb totes aquelles associacions com l’Agrupació Escoltes Pau Casals (CAU), on els nens s’inicien en l’excursionisme, per tal de col·laborar en activitats i poder ser una continuació o extensió a aquestes entitats.

Be Sociable, Share!

  DESTACATS

  Estem a Facebook

  Piulades @CEMCerdanyola

  1. CEM Cerdanyola
   CEM Cerdanyola: El diumenge passat la secció de #senderisme va participar a la caminada de la Mola Santa,… https://t.co/wdusa4JlAc

  2. CEM Cerdanyola
   CEM Cerdanyola: Foto de germanor de la secció de ciclisme d'aquest cap del setmana, volta a Gallifa pujant per… https://t.co/pYxcLaSBlm

  3. CEM Cerdanyola
   CEM Cerdanyola: En David Javega aconsegueix acabar l'ultra 100 Miles del Sud de France. Ha arribat en la… https://t.co/xEinazo50q

  STRAVA Trail

  Strava BTT/ Ciclisme